viernes, 13 de marzo de 2015

Talle d'Art: 3r. quadre d'Adelina Covián

Avui hem fet el tercer i últim quadre d'Adelina Covián, una artista apasionada i compulsiva, de qui nosaltres intentem seguir el seu mètode:

"Sense dibuix previ, extenc la pintura pel quadre, per formar mases de color que em van sugerint quasi sempre paisatges o mars".

La pintora sol afegir la presència de personatges diminuts per a donar-mos la sensació de grandesa de la natura, en comparació amb l'escala humana. Unes figuretes, quasi sempre d'esquena, per a què els seus rostres no distreguen el gran tema del paisatge, però sí aporten la seua escala humana i la idea de lloc habitat. Figuretes presents en el quadre que hem pintat avui, i que com als altres dos hem tornat a inventar-mos un nom:

- 5 anys A: "Dos homens al cel".
- 5 anys B: "Mar de nit".

Efectivament, les mases de color conformen boires colorides de paisatges primaverals, de tardor o d'estiu, també hivernals, perquè l'autora vol registrar la visió cromàtica de les diferents estacions de l'any.

L'oli és el material preferit de Covián, mentre que "Els/les Pirates" ens decantem per la tèmpera.

Esperem despertar les mateixes emocions i sensacions amb el públic que ens segueix, que les que hem tingut nosaltres al pintar-lo.


 Objectius:

-Desenvolupar al màxim les capacitats de cada xiquet i xiqueta.

-Despertar la curiositat per aprendre.


-Crear un entorn favorable pel desenvolupament d'actituds i valors ètics i de convivència fomentant l'autonomia i la responsabilitat.














No hay comentarios:

Publicar un comentario